حوزه سلامت روان

  • پیشگیری از ابتلا به اختلالات تهدید کننده روان
  • بررسی رفتار و اعمال کمک کننده به سلامت روان
  • بررسی عملکرد ذهن شما در موقعیت های مختلف نظیر خشم و تنهایی
  • یافتن بهترین راهکارها برای حفظ و تقویت سلامت روان

توضیحات و فواید

علاوه بر جسم، روان انسان از مهمترین جنبه های سلامت هر فرد در جامعه است که گاها به اندازه سلامت جسم جدی گرفته نمی شود. بیماری های روان می توانند برای خود فرد و همین طور اطرافیان خطرات جدی ایجاد کنند و همین موضوع اهمیت سلامت روان را بسیار بالا می برد. جنبه های بسیار زیادی از روان انسان به ژنتیک او وابسته است و این نیز حقیقتی است که نادیده گرفته می شود.
با آگاهی از وضعیت ژنتیکی خود در حوزه روانشناسی می توانید برای حفظ سلامت روان در روشی درست و هماهنگ با ژنتیک سرمایه گذاری کنید. به همین دلیل شرکت لایف اند می قصد دارد با بررسی مولفه های ژنتیکی روان، افراد را با جنبه های پنهان خود آشنا کند و آن ها را از تاثیرات ژنتیک بر روی عادات و رفتارهای خود مطلع کند.
کارشناسان مجموعه لایف اند می با بررسی نتایج این آزمایش، بهترین روش های شخصی سازی شده جهت خود شناسی، بهبود سلامت روان، پیشگیری از اختلالات احتمالی و راهکارهای مقابله با آن را به مشتریان عزیز ارائه می دهد. این توصیه ها بر اساس داده های ژنتیکی و عوامل محیطی در هفت مولفه خشم، بی خوابی، لذت جویی، عملکرد حافظه، توانایی شناختی، میل به تنهایی و تاخیر در رضایت مندی ارائه می شود.
در این گزارش، به شما راهکارهایی جهت بهبود و پرورش برخی جنبه های شخصیتی و ویژگی های روانی بر اساس شرایط فعلی و ژنتیکی ارائه می شود. کارشناسان LifeandMe، با نگاهی همه جانبه به موارد موثر در این شرایط، راهکارهای منحصر به فردی را به شما پیشنهاد خواهند داد.

مولفه های مورد بررسی

خشم

Anger

خشم یک احساس است که به صورت جسمانی و هیجانی ابراز می‌شود و می‌تواند یک احساس ناخوشایند خفیف تا شدیدی را در بر گیرد. زمانی دچار خشم می‌شویم که: - می‌خواهیم کاری انجام دهیم و شخص یا عاملی مانع ما می‌شود. - در انجام کاری احساس ضعف و ناتوانی می‌کنیم. - دچار درماندگی و ناکامی می‌شویم. - توسط افراد مهم زندگی طرد شویم. - شخصی بخواهد به‌صورت فیزیکی یا روانی به ما آسیب وارد کند. - و...
توانایی شناختی

Cognitive Ability

توانایی شناختی، فرایندهای عصبی درگیر در اکتساب، پردازش، نگهداری و به کارگیری اطلاعات است. این توانایی‌، رابط بین رفتار انسان و ساختار مغز است و گستره وسیعی از توانایی‌ها مانند توجه و تمرکز، حل مسئله، تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، بازداری پاسخ، انعطاف‌پذیری شناختی و.. را شامل می‌شود.

لذت جویی

Hedonic Wellbeing

شما چگونه از زندگی رضایت پیدا می‌کنید؟ احساس مثبت و رضایتمندی از زندگی، بهزیستی نامیده می‌شود. اگر از افرادی باشید که بهزیستی آن‌ها از نوع لذت‌گراست، فرض شما بر آن است که زندگی آرمانی به معنای زندگی همراه با شادی و لذت و اجتناب از افسردگی است و هدف زندگیتان کسب حداکثر لذت است. این نوع بهزیستی با نام بهزیستی ذهنی نیز شناخته می‌شود.

تاخیر در رضایت مندی

Instant Gratification

آیا حاضرید از لذت تفریح و رفتن به مهمانی برای انجام پروژه خود بگذرید تا بعدها بتوانید به مهمانی‌های بهتری بروید؟ یا اینکه ترجیح می‌دهید در لحظه لذت ببرید؟ از آن دسته افرادی هستید که در لحظه تصمیم می‌گیرند حرفی را که دوست دارند بزنند یا برای گفتن آن در یک موقعیت مناسب‌تر صبر می‌کنید؟ به تاخیر انداختن رضایت‌مندی یا تحمل برای رسیدن به خواسته‌ها، نوعی قابلیت است که به فرد کمک می‌کند تا به‌صورت ارادی، پاداش‌های فوری را به‌منظور دستیابی به پاداش‌هایی که به‌صورت موقت دور هستند، به تعویق بیاندازد. این مولفه با عنوان‌هایی همچون خویشتن‌داری، خودتنظیمی و کامرواسازی تاخیری نیز شناخته می‌شود.

تنهایی

Loneliness

تنهایی، شکاف و تفاوت مابین سطح مطلوب و سطح فعلی روابط اجتماعی فرد، با در نظر گرفتن جنبه های کمی و کیفی آن تعریف می شود؛ در واقع تنهایی، فاصله بین آرمان های فرد (آنچه می خواهد) و دستاوردهای او (آن چه در عمل به دست آورده است) در روابط و صمیمیت های بین فردی است. هر چه این فاصله بیشتر باشد، فرد بیشتر احساس تنهایی می کند.

عملکرد حافظه

Memory Performance

حافظه نوعی فعالیت ذهنی است که به فرد امکان می‌دهد حالات خودآگاهی از قبیل گرایش‌ها، دردها، تمایلات، نیازها، احساسات، دریافت‌های حسی، اندیشه‌ها و قضاوت‌ها را حفظ کرده و آن‌ها را مجدداً در ذهن خویش بازیابی کند. در واقع به قابلیت مغز در اندوزش، نگهداری، کدگذاری و یادآوری اطلاعات، حافظه گفته می‌شود.